Головна » 2016 » Лютий » 9 » «Професія маркетолога – гарант успішного майбутнього!»
13:04
«Професія маркетолога – гарант успішного майбутнього!»

Щороку 25 жовтня відзначається День маркетолога — неофіційне українське свято спеціалістів з маркетингу.

27 жовтня 2015 року викладачі, аспіранти та студенти кафедри маркетингу Уманського національного університету садівництва організували та провели захід, присвячений Дню маркетолога, в якому взяли участь не тільки студенти університету, а й Відокремлених структурних підрозділів, які входять до структури університету.

Студенти Відокремленого структурного підрозділу Ананьївський аграрно-економічний коледж Уманського національного університету садівництва  також були запрошені на свято маркетолога, так як  маркетолог - це фахівець, здатний розробити конкретні рішення, які сприяють збільшенню прибутку та зменшенню витрат підприємства. Він повинен бути компетентний в організації роботи відділів маркетингу та продажів; зовнішньої і внутрішньої аналітики компанії; ціноутворення; сервісних програмах; відносинах із споживачами...

Спочатку усі присутні мали нагоду подивитися майстер-клас від практикуючого маркетолога ТОВ «Райс Бош» Наталії Совенко із презентацією  «Переваги сучасного маркетингу».

Студенти-маркетологи запропонували свої власні маркетингові проекти:

1.)       5 курс – Маркетинговий проект: «Sky Park».

2.)       4 курс – Маркетинговий проект: «Art House».

3.)       3 курс – Маркетинговий проект: «Маркетинг аграрної продукції УНУС».

Основна вимога до маркетолога – це вміння організовувати професійні дослідження ринку та аналізувати економічну інформацію, пов'язану з продуктом або компанією в цілому. А найкращий спосіб протестувати фахівця з маркетингу - дати йому можливість реалізувати пробний проект.

Гідним продовженням стала презентація плодів і овочів студентами 33 групи відділення «Комерційна діяльність» Відокремленого структурного підрозділу Ананьївський аграрно-економічний коледж УНУС, які дуже гарно у віршованій формі представили сільськогосподарську продукцію, яка вирощується на полях Одещини. Презентація відбувалась під музичний супровід у виконанні студентів 33 групи під керівництвом художнього керівника Колонтая П. В. і була сприйнята аудиторією дуже тепло та гостинно.

Ще однією особливістю цьогорічного заходу стало те, що студенти 2-го курсу запросили усіх присутніх прийняти активну участь в міні-конкурсах: «Відгадай торгову марку» та «Вкажи назву продукту».

Як добре, що серед наших студентів та гостей заходу є такі завзяті, ініціативні та креативні особистості!

На завершення святкування Дня маркетолога була організована – дружня кава-брейк та фото на згадку.

 

З Днем маркетолога!

Кар’єрного росту, задоволення від роботи, креативного мислення та отримання прибутку!

 

Викладач ВСП Ананьївський аграрно-економічний коледж Уманського  НУС Шалар В. І.

Переглядів: 448 | Додав: AleksDoctor | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar